Concurs de maridatge amb panellets

Dijous passat vam fer un concurs que consistia en el següent: elaborar panellets i maridar-los el millor possible amb un vi. En el nostre grup volíem fer alguna cosa original, innovador, atrevit i sobretot bo! Després de fer una pluja d’idees i comentar vàries propostes molt interessants ens vam decantar per la que va ser la recepta final.

Pizza de panellet amb formatge pecorino trufat i alfàbrega (el vam batejar com a Pizzarino), acompanyat d’un Rosa La Guapa, Un vi de categoria. El concurs va estar bastant igualat, fins al punt en el qual hi va haver un triple empat en la segona classificació.

Finalment el maridatge vencedor va ser el Pizzarino amb Rosa La Guapa, vam gaudir de tots els maridatges i d’una bona estona amb els companys de l’institut. Ja tinc ganes de què es repeteixi!

 

¡Hola mundo!

¡Hola mundo!

Bienvenido a Sitios Pansifica’t. Este es tu primera entrada. ¡Edítala o elimínala, y empieza a bloguear!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *