37ª edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

El dia 27 d’Octubre vam anar amb la classe a la 37 edició de la mostra de vins i caves de Catalunya, la fira estava ubicada a Arc de triomf, un lloc meravellós per gaudir d’aquest esdeveniment. Hi havien 68 cellers de les 12 denominacions d’origen del vi català per conèixer la diversitat del nostre territori, els diferents cellers i la seva forma de treballar.

A la fira vaig descobrir cellers molt interessants, com el celler D’en Guilla, que treballen amb les varietats de la terra, la vinya vella i que resulten uns vins honestos i representatius de l’Empordà o com el celler Mas Foraster, amb una qualitat en la varietat Trepat que em va sorprendre gratament.

 

 

Pàgina web de la mostra

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *